Thursday, July 22, 2010

Valladolidis

Niisiis!
Viimane kord, kui Meeri jutustas, siis olid meile Jose2 juurde kylla tulemas mingid s6brad 6htus66gile ja sellest tekkis suht draama, et kas meie tahame ka syya ja miks me ei 6elnud jne.. aga see oli s6bralik draama ja l6ppes ilusti, juba peagi leidsime end laua 22rest kahe poola tsiki ja kahe hispaania muchachoga! Poole tydrukud olid (vb) Jystina ja Caroline ja nad olid jube nunnud ja k6ige motiveeritumad meiega inglise keeles r22kima! Peeagi liitusid meiega Jose1 oma uue surfariga, kes oli samuti Poolest! (K6IK poolakad r22givad hispaania keelt). Mingi hetk l2ksid inimesed koju ja meie magama!
J2rgmisel p2eval pidime me kolima tagasi Jose1 juurde! 2rkasime hommikul yles, vaatasime hispaania keelset "lastega kodus" ning asusime poole tunnisele jalutusk2igule 34 kkraadises hispaania keskp2evase p2ikese all!
J6udsime Jose1 juurde, viskasime kotid oma vanasse tuppa ja l2ksime Anna-Mari ja Chrisi ootama parki! Peale vahepealseid draamasid j6udis noorpaar alicantesse - l2ksime randa tsikkidega ujuma kuni olime kortsus nagu keskmine Alicantes vastu tulev turist ning l2ksime s66ma Tapaseid, mis olid p2ris n6medad ja teenindus sakkis ka! Siis tsillisime veel ja meie vahve seltskond l2ks umbes kella kahe ajal lahku!
L2ksime siis meie koju ja natuke muretsesime kyll, et kell on palju ja et kas Jose juba magab! J6udsime ukse taha... lasime kella.. vaikus.. lasime veel kella... vaikus! see kordus veel paar korda, helistasime Josele.. k6nepost! FAIL! Istusime siis r66msalt seal ukse taga.. yritasime m6elda, mis oleks k6ige loogilisem nyyd teha! Olime juba p2ris muserdatud, kui maja ette s6itis punane kabriolet, kus see istus Jose mingi tsikiga: "oo.. ma m6tlesingi, et kas te olete siin..".. umm... nojaaa! Aga r66m oli ikka hullumeelselt suur meil! Saime oma voodisse magama ja magasime 6ndsat und kuni j2rgmise p2eva l6unani! 2ratasime Jose ja seadsime sammud hommikus66gijahile! Siis lennuki peale.. siis Valladolidid (kus on natuke kylm) ja nyyd istumegi oma uue hosti Davidi diivanil, kes on muideks p2ris tore! Varsti l2hme linna peale chillaxima (:D)
Nii palju meist...
Kuidas teil l2heb?
Annely

No comments:

Post a Comment