Thursday, July 29, 2010

Brysselis!

Eile k2isime siis r66msalt Brugge linnas 2ra, mida k6ik kiidavad.. `kuidas meile meeldis? noo.. me oleme... s6natud! Tegelt oli tore v2ikelinn, mis sarnanes suuresti.. nt Viljandile? Ehk siis ei midagu uut meie jaoks! Seal oli lihtsalt rohkem turiste!Vaatasime siis veidike kirikuid, shoppasime ja nagu alati - magasime pargis! Tulime koju, j2tsime hyvasti oma endise hosti Cedricuga ja l2ksime uue juurde - Dimitri (jah.. Belgia Dimi).Tal on tore koer Rio, kes on suur ja jube s6bralik! R22kisime Dimiga tema eelmistest hostimise kogemustest ning ta m2ngis meile kitari ja laulis! Siis l2ksime magama ja hommikul olime juba kell pool kaheksa v2ljas, et minna Atomiumi..Seal oli tore.. Yritasime hyppasime pilte teha - feilisime! Siis l2ksime yhte kirikut vaatama, ja meeri n2gi seda ka - meil on t6estus olemas.. V6ite seda p2rast kysida! ;)
Siis saime kokku Ennoga, kes on yks mu s6ber, ytleme siis nii, Saksamaalt! Tsillisime temaga, s6ime vahvlit ja peale seda l2ks Enno rongi peale et koju minna ja meie l2ksime kirbuturule mis oli p2ris 2ge! Aga me ei ostnud siiski midagi! SIis k2isime mingi Aafrika ja niisama antiigipoodides.. Vahepeal osalesime ka mingis kunstiprojektis! NImelt pandi meid istuma sellisesse fotobuuti, kus saab passipilte tavaliselt teha! Istusime ja siis hakkas mingi veiderh22l meiega r22kim.. :D Ja me pidime siis naljakaid poose tegema.. Me olime ika jube naljakad! Peaksime need pildid ka meilile saama, sisi on veel naljakam!
eeem.. Siis l2ksime Euroopa Komisjoni maja juurde, kus on suuuuurelt suuuuuuurelt kirjutatud Tere Tulemast EUROsse, Eesti! Tegime seal pilti ja olime niisama 2gedad! Siis tulime tagasi linna ja praegu istume Use It kontoris, kus saab tasuta netti ja kohekohe kogume julgust, et kysida, et kas me v6ime printida oma Check-inid v2lja.. Peale seda l2heme arvatavasti piknikule.. aga vihma sajab natuke!

Annely

No comments:

Post a Comment