Thursday, July 15, 2010

Nii..praeguseks oleme me kyll juba uues p2evas, ning olekski aeg reflectida eelmist p2eva!
2rkasime nagu tublid turistid ikka juba kell 9 (vms), s6ime G. s66ki ning seadsime suuna Karu poole, et seal liituda Free Touriga! See tuur oli p´ris tore! Kestis kolm tundi ja n2gime p2ris palju asju ja kuulsime igasuguseid p6nevaid lugusid erinevatest friikidest rojaliteetidest! Tuuri l6pus saime teada, et see ei olnudk¡ ikka tasuta tuur! Et k6ik v6isid vabatahtlikult annetada nii palju kui tahavad, aga giid k2is iga inimese juures eraldi ja oli eelnevalt v2lja 6elnud, et 2 euri ikka ei k6lba anda ja 5 on ikka miinimum! See oli veits veider ja tobe, aga t66tas, ta sai seal kolmekymne inimese k2est v2hemalt 5 euri, m6nelt isegi 10 - p2evateenistus missugune!!
Peale seda l2ksime tsillisime Starbucksis, s6ime v6ileiba (ja ausalt - me pole mitte midagi muud peale v6ileibade siin tripil s66nud.. kuidagi kogemata) ning seal oli muideks yks h2sti vahva WC kus tuli kustus peale igat 5 sekundit ning sellest me siis j2reldame, et hispaanlased on ikka jube kiired.
Siis l2ksime Royal Palace`sse, mis on k6igile eurooplastele ja ladina-ameeriklastele kolmap2eviti tasuta (jube diskrimineerimine minu meelest). Palee oli 2ge - selline v2rviline ja vaibane.
Palee n2htud suundusime koju - kus meid ootas G. kes oli tegelikult ikka veel t66tamas! Aga siis l6petas ta igal juhul t66tamise, k2isime poes ja saime 6htul linnas kokku Kikega (Keki? Kiki?)Ta oli ikka jube l6bus mehike - ise lyhike aga pika habeme ja juustega ja naeris ika jube palju! Ta oli just tulnud yhelt festivalilt ja l´heb j2rgmine n2dal j2lle festivalile ja yhes6naga on ta selline festivalide mees. M2ngib veel trumme ja ma pidin ta b2ndile Eestis kontserdi korraldama! Aga muuhulgas n2itasid nad erinevaid kohti linnapeal, kus tsillida, r22kisid oma Ofygen festivali seiklustest, soomlaste probleemidest (ja neil on neid palju) ning l6pus hakkasid nad salamisi r22kima G. homsest kohtingust. V2hemalt nii me arvame, sets nad r22kisid kyll hispaania keeles, aga see itsitamine ja telefonist millegi n2itamine on universaalne keel , mis osutab liblikatele k6hus! Ja no kuuldavasti ongi G.-l t2na "dinner", aga no teadagi! Aga me hoiame talle igal juhul p6ialt!
T2nan plaan oleks k2tte saada meie tuttav Gustavo, kes viiks meid mingitesse v2ikelinnadesse, aga hetkel ei teagi, kas see 6nnestub!
Adios amigos!

Annely

No comments:

Post a Comment