Monday, July 19, 2010

Oioioi!

Kui kaua pole saanud r22kida ja nyyd peaks ka ruttu tegema, sest meie host tahab vist ka arvutisse!
Peale Meeri kirjutamist olime veel natuke Jaygueri juures, s6ime ja l2ksime v2lja, kus yhes mehhiko baaris saime kokku Luisega, kes oli p2rit Venezuelast! Istusime natuke purskkaevu juures, mis rahakokkuhoiu m6ttes enam ei purska ning r22kisime maast ja ilmast! H2sti tore 6htu oli, nad oli m6lemad nii s6bralikud ja toredad!
Siis l2ksime koju magama ja hommikul ruttu lennuki peale et Alicantesse lennata!
Alicantes v6tsime suuna meie uue hosti Jose juurde! Leidsime koha ruttu yles ja koahel j6udes kutsus J. meid oma s6brannaga randa! L2ksimegi! No meist nad eriti v2lja ei teinud, r22kisid omavahel hispaania keeles ja meil oli suh left out tunne! Olime seal LIIGA kaua ja lahkusime alles mingi yheksa ajal! Siis saadeti meid Meeriga turistit2navale tsillima, mida me ka tegime, nautisime t2hti ja jahte ja p2ris 2ge oli!
Siis l2ksime koju magama, j2rgmisel p2eval j2lle v2lja plaaniga ronida lossi ning siis kohe alla randa! Lossis aga saime s6numi, et Jose tahab meid hoopis oma s6bra jurude saata, sest tema t66graafik on p2ris halb (t66tab kella yheteistkymneni!) Meil ei j22nudki midagi muud yle kui kolida.... Jose juurde! :D ehk siis nime ei pdianud muutma!
Nyyd olemegi Jose juures , kes otsib meile kontserte (mida ei ole sellel ajal kui meie siin oleme) ja meie.. tsillime ja oleme niisama 2gedad!
(tegelt on vahepeal rohkem juhtunud, aga peaks ruttu viisakaks hakkama ja suhtlema!)
Adios
Annely

No comments:

Post a Comment