Saturday, July 17, 2010

P2ev neli!

Heihoo!
Meie t2nane p2ev algas nagu iga teinegi - liiga palavalt ja raadioga, kust tulevad vaid reklaamid! Jah, Meerit see ei h2iri nii v2ga, aga mind ikka p2ris palju! Nimelt G.-l hakkab 2ratuseks iga hommik raadio m2ngima ning selle asemel, et selle v2lja lylitada, laseb ta sel umbes pool tundi m2ngida! See selleks, sest kui ta tuleb t66d tegema meie magamistuppa (!) siis saan ma j2lle magada! Aga l6puks 2rkasime meiegi ja l2ksime muuseume vallutama!
Esimeseks peatuseks oli pimedate muusem (kuhu minnes me muideks m66dusime (vist) Real Madridi kodustaadionist!) Kaardi pealt tundus see muuseum kyll k6ndimiskaugusel, aga no 33 kraadiga on k6ndimiskaugus suhteline m6iste!
(Ilmast r22kides - muide pole yldse nii tappev kui v6iks arvata!)
Muuseum ise oli sellises kahtlases rajoonis, aga seest oli h2sti 2ge ja eriti veider oli see, et kui tavaliselt ei tohi ju muuseumides midagi k2ppida, siis seekord oli t2pselt vastupidi - katsu niipalju kui aga soovid! Seal oli p2ris tsill, eriti see, et olime ainsad kylalised.
Peale seda v6tsime suuna j2rgmise muuseumi poole! Seekord siis Arheoloogia muuseumi! Seal pidavat olema koobas.. aga ei olnud.. aga tore oli ikka! P6nevam kui arvaks!
Siis l2ksime s66gijahile ja yllatusyllatus ostsime omale SAIA!!! no v6ileiba, ja l2ksime parki s66ma ja peale seda siestat pidama!
Siis koju.. 6igemini poest l2bi ja siis koju, sest nimelt oli meil 6htuks fancy 6tus66k planeeritud ja meie osa oli seal 6unakooki teha! Tegimegi!
6htul (no ikka peale kymmet 6htul) j6udsid kohale Kike (aka v2ike naljakas mees) ja ta korterikaaslane Jose! S6ime r66msalt G. tehtud toitu ja meie kooki (mi sai muideks jube palju ikka kiita) ja vaatasime suht terve 6htu internetist igasuguseid videosid alates Muumioru lugudega l6petades Hispaania 2008 aasta Eurolauluga!
6htu edenedes said inimesed aru, et esialgne plaan peale s66ki veel v2lja minna on k6ne alt v2ljas, kuna enamus inimesi juba tukkusid! Meile Meeriga sobis see ka nii et nyyd s2timegi ennast vaikselt maga meie YLIV2IKSESSE voodisessse! Jah, me polegi varem maininud, et voodi, kus me t2na viimast 66d magame on olgem ausad, selline 1 inimese diivan! meil on selest pilt ka, nii et kindasti j6uab see ka avalikkuse ette! Alguses oli p2ris hirmutav seda n2ha, aga me vahvad piigad suutsime v2lja t66tada systeemi, kuidas 2ra mahtuda (kuigi meil on pidevalt yksteise varbad n2os, kuid see selleks)
Homme kohtume oma yhe 66 hosti Jaygheriga (vms), kes on muide ise Panamalt, nii et saab p6nev olema! G.ga on muidu kurb hyvasti j2tta, kuid kuuldavasti saab teda ehk kuu aja p2rast juba Eestis kohata!
N2eme kunagi hiljem!

Annely

No comments:

Post a Comment