Saturday, July 17, 2010

P2ev viis!

Oleme nyyd r66msalt meie Panama mehe Jaygueri juures, kes on yks suur r66murull ja elab student appartmentis koos teadmata hulga ladina-ameeriklastega, keda meil pole seni olnud v6malust kohata.
Nagu alati oleme t2na olnud v2ga asjalikud. 2rkasime, siis k2isime kiirkorras pesus ja yritasime oma asjad kotti suruda, kogu selle ajal ilmus G. korterisse yks kaas surfar Poolast, kelle G. v6ttis endaga kuskile fiestale kaasa. ysna pea oligi aeg j2tta hyvasti, t2itsa kahju oli aga kui h2sti l2heb siis v6ib teda varsti Eestis n2ha.
J. kodu leidsime yllatavalt kiiresti yles, kindluse m6ttes tahtsime seekord lifti kasutada aga muidugi tuli v2lja, et seda poleks vaja olnud. Edasi viis J. meid tema kodu l2hedal asuvasse Egiptuse templisse....just nimelt Egiptuse!, mis oli kingitus Egiptuse valituselt Hispaaniale nende abistamise eest, tempel oli nagu tempel ikka, pime ja h2sti palav ja muidugi v2ga 2ge. Hiljem tegi J. meile v2ikse tuuri pargis ja viis meid s66ma. Teate mis?! Me ei s66nudki saia! Hea toit oli, lausa nii hea, et Annely sai pool kana kaasa v6tta ja hakkab seda varsti mugima.
Muidugi olime me t2na j2llegi kultuursed! K2isime Reina Sofia nimelises moodsa kunsti muuseumis, n2gime seal 2ra Dali, Piccaso, Miro ja veel teised kuulsad hispaania mehed + mined ameerika kunstnikud. Muuseumid on v2ga lahedad aga 22rmiselt v2sitavad ja aega j22b ka alati liiga v2heseks aga kyll kunagi n2eb rohkem!
Ongi vist k6ik. Kui h2sti l2heb siis viib J. meid t2na tasuta kontsertile ja 2kki saab kuskil syya ka:P

Meeri

P.S. Annely ei s66 yldse....ma tunnen ennast tema k6rval juba hullu 6gradina:D
P.P.S. nooled siin Hispaanias ei ole normaalsed!

No comments:

Post a Comment