Tuesday, July 20, 2010

Kaks totakat rannas!

Plaan oli t2na 2rgata h2sti vara, seda ma ka tegime aga siiski 6nnestus meil vegeteerida p2ris pikalt. Ysna pea seadsime sammud rongi peale, et sita Villa Joyosasse milelst oli meile eile r22kinud Jose II. Tegu ei olnudki rongiga vaid hoopis tramm-rong (tram-train, tren-tram), see asjandus viis meid m66da rannikut ilusasse kylakesse kus olid k6ik majad eri v2rvi ja palju pisikesi t2navaid kus me natuke ekslesime. L6puks j6udsime randa aga oli liiga palav ja p2evitada me ei tahtnud, leidsime v2ikse kohviku ja mekkisime seal hispaania 6lut! Ja selle peale otsustasime sangria ka 2ra proovida...ytleme nii, et kell kaks p2eval me v2ga sirgelt k6ndida ei suutnud:P
Ysna pea kutsus ka uni ja otsustasime randa palmi alla magama minna, kui suutsime juba otse k6ndida sai ka vahemeres ujumas k2idud. Rand oli h2sti m6nus ja tyhi v6rreldes Alicante rannaga ainukeseks puuduseks oli vast see, et ei olnud nii lahedaid laineid kui oli rannas kus k2isime Jose I-ga.
Nyyd oleme tagasi Jose II juures kus on v2ike draama sellega kas me tahame syya v6i ei, draama on meie enda syy, sest me ei m6istnud J.ti enne korralikult v6i oleme ise ohmoonid...no nyyd ta muretseb meie p2rast aga mis seal ikka...see toit on niikuinii lihaga ja mul pole k6ht v2ga tyhigi, sest me s6ime selels kylakeses elu parimat v6ileiba(mis oli v2ga v2ga suur!). Jah...hispaanias kehtib moto t2na s66me saia, homme s66me saia, saia s66me yleylehomme!
Vot nii!
Tundub,et hakkame varsti j2lle sangriat jooma:D

Tsau pakaa!

Meeri

No comments:

Post a Comment