Friday, July 16, 2010

T2na olime eriti tublid ja magasime h2sti kaua, 2rkasime umbes 10.30 ja lebotasime p2ris pikalt, kuni otsustasime l6puks linna peale minna.
Kus me sis 2ra k2isime? P2rast eile 6htuseid seiklusi otsustasime samad kohad ka p2eval ylevaadata. Jalutasime Madriidi p6hi shopping t2naval, vaatasime inimesi ja muidugi nagu meile kohane eksisime natuke 2ra ka. Aga kuna Annely on vapustav kaardilugeja ei ekselnud me v2ga kaua. Saime 6igele t2navale ja v6tsime suuna nende vanale raudteejaamale kus pidavat olema mingi muuseum....seal oli hoopis troopika maja, mis oli t2is kilpkonni! Mis olid v2ga tsillid.
Tervislikud nagu me oleme otsustasime osta toitu Burger Kingist, ma sain isegi ilma lihata burksi...meil on siis k2sil t6sine saia dieet! Oma vapustavat l6unat s6ime suuruselt teises Madriidi pargis, mis kannab nime parque el retiro, k6hud t2is tegime v2ikse l6unauinaku ja v6tsime p2ikest. Mingi aeg ilmus meie l2hedusse yks veider mees kes hakkas kykke tegema...ta oli p222ris kahtlane. Homme l2heme 2kki sinna parki veel tagasi, sest seal ikka avastamisr66mu on.
P2rast uinakut ja p2ikse poolt hulluks aetud peaga l2ksime kultuuri nautima ja seda tegime museo nacional de prado, n2gime 2ra nii mitmetegi suurte hispaania kunstnike maalid...p6hiteemaks on seal surm, lapsed ja syngus.
Nyyd olema kahekesi G. juures, meil on t2itsa oma pleiss, sest tema l2ksi v2lja "dinnerile" ja "in the worst case we´ll meet in the morning"....tundub, et "worst case" saab t6eks:D...no palju 6nne talle!
Tegelikult meil ongi uneaeg k2es, n2iteks Annely juba magab vist.
Niisiis...head 66d!

Meeri

No comments:

Post a Comment