Friday, December 23, 2011

Väike jalutuskäik ja kontsert!

Hei hei!

Kolmapäeval me balletti ei jõudnudki vaatama. Üritus oli vist reserveeritud ja pileti kassas valitses kaos, arvuti ei töödanud ja keegi ei saanud mitte midagi aru. Otsutasime siis Annelyga niisama tsillida, vaatasime natuke ringi ostukeskuses nimega Pallaadium, üritasin endale leida mingit ägedat t-särki aga see mul hästi ei õnnestunud. Õhtul meenutasime vanu häid aegu, vaatasime Malevat "ma olen siin!" :D , olime üldse korralikud ja läksime vara magama, sest neljapäeva hommikul läksime tuurile.
Järgmise päeva hommikul oli meil varajane äratus, sest pidime olema 10.15 Mosaic Houses , kust sai alguse meie giidi tuur. Meie giidiks oli Joshua Ameerikast, täpsemini Californiast. Meie grupp oli üsna pisike, enamus olid ameeriklased, väljaarvatud siis meie ja üks türklane, kes alustas joomist juba kell 11 hommikul. Meil kohutavalt vedas ilmaga, oli küll sutsu jahe aga vähemalt ei sadanud vihma. Praha ise on ilus, seda teavad vist juba kõik aga selle tuuriga oli tore see, et sai teada palju Tšehhi ajalugu, mis on paljuski väga sarnane Eestiga. Jalutuskäik lähb Praha põhi kohtade kestis umbes 4 tundi ja kordagi ei hakanud igav. Ja muidugi kiitus meie giidile, sest nagu välja tuli oli see tema teine tuur üldse, niisiis väga tubli!
Õhtu aga alles läks põnevaks, otsustasime minna ühele kontsertile Praha kõige kuritegelikumas linnaosas Žižkovis. Meie nägime esinamas nelja bändi, esimeses bändis oli kõige meeldejääv tegelane suure juuksepahmakaga bassist, loodame et ta jõuab kaugele! Siis oli seal veel üks trompetimängija, kellel oli lasua kaks bändi, mis olid mõlemad väga head. Kui satute Prahasse ja soovite minna Von Krahli laatsesse kohta siis kindlasti vaadake üle XD3 ;)
Õhtu lõppes rõõmaslt jutustades kohalikega ja seda kolmes eri keeles ja muidugi rännates öise trammiga.

Kohe varsti on Jõulud!

Meeri

No comments:

Post a Comment