Monday, August 17, 2009

Hyde Park ja muud huvitavad kohad!

Tänane päev algas meil väga väga vara, äratuse oli juba 8.30. Üritasime olla hästi vaiksed ja Anna-Mari mitte segada, aga nagu õhtul välja tuli see meil ei õnnestunud, sõime hommikust ja seadsime sammud metroo jaama poole, kus aga selgus , et meile vajalik liin ei tööta ja saime sõita hoopis bussiga! Pärast mõningast seiklemist jõudsime ilusasti Liverpool Steetile, kus kohtusime kahe rõõmsa eesti tüdrukuga, kel nimedeks Terje ja Kaia. Vot need kaks on on ikka tõsiselt vaparad aktivistid ja suur edu neile Londoni avastamisel! Meie nii suured aktivistid pole aga vaprad oleme siiski;) nedega koos käisime ära Brick Lane marketil kus sai natuke raha raisatud, B. lane oli ikka hullult lahe ja suur tänu Piretile hea soovituse eest*-*, pärast seda käisme ka Petticoat Lane marketil, mis oli ka päris tore, rahvast oli hullult palju ja Birgit ostis pluusi ühe laulva mehe käest. Kui P. marketili oli põhiliselt uus kaup, siis B. market oli rohkem täika moodi ja seal oli ka hästi palju noori disainereid, niisiis võin öelda, et Brick lane meeldis mulle sutsu rohkem. Pärast meie shoppingu tuuri jäime Terje ja Kaia seltskonnast ilma, sest me ei suutnud nende tiheda päevaplaaniga sammu pidada, ja läksime Hyde Parki chillima. Sellega oli ka üks natuke naljakas lugu, nimelt mõtlesime, et haarame sealt kuskilt fish & chips'id ja sööme aga noh mida ei olnud oli koht kust neid osta! Lõpuks ei jäänud meil muud üle kui muretseda endale toit Mäkist, seda me ka tegime ja lõpuks saimegi H. parkis kõhu rõõmsalt täis süüa ja seal nii sama lebotada. Nii muuses mainiks ka , et meist nii umbes 10meetri kaugusel ameles üks nii 28 aastane naine umbes 58 aastse mehega, väkk ma ütlen:D
Olime oma chillimise ära chillinud ja otsustasime tagasi pöörduda Anna-Mari kodukesse ja seda tegime me seekord bussiga! Doubledeckeriga! Tore oli, palav aga tore! Kuid olgem siiski ausad, metroo on ikka palju kiirem ja mugavam, ning muidugi ka lollikindlam;)
Voooot niii...homme tuleb ilmselt selline lebom päev. Hetke plaanide kohaselt me homme shoppama ei lähe. Hoopis hängime niisama kuskil looduses.

Elu on lill!
Meeri

No comments:

Post a Comment