Monday, June 22, 2009

Milaano ja Como

Eino tegelikult sel ajal kui Meeri arvas, et ma veel sygavalt magan, siis tegelikult olin ma peaaegu surmahirmus sest Meeri oli konkreetselt juba yle poole tunni kadunud ja mingeid h22li ei tulnud! Fantaasialennud olid hyperreaalsed!
Kuid see selleks! Mingi hetk tuli Meeri tuppa ja ma sain aru, et ta on veel elus! Seej2rel m6tlesime, et l2heme linna peale! meie 24 tunni pilet kehtis veel ju ikkagi! L2ksimegi kahekesi ikka vanale heale Domue/Doumele , s6ime M2kis hommikus66ki ja saime reaalselt l6puks ka katedraali sisse! Seal oli p2ris 2ge! Siis tsillisime veits platsil trepipeal ja kritiseerisime vanemaid, kes lubasid oma lastel tuvisid taga ajada! Mis m6tets nagu!!! N2rvid juba liiga pingul, asusime teele lossi juurde et seal pargis tsillida ja eesti muusikad kuulata! ( ITIMEES on lahe s2ga..) Tsillides tahtsid lausa kaks itaalia bandet meiega s6pradeks saada! Meie muidugi ylbed nagu me oleme ei tahtnud neid oma s6pradeks ja ytlesime seda suht ausalt v2lja.. :$ Kui aga 2ikesepilved juba liiga 2hvardavaks muutusid p66rdusime tagais koju! Kodus saime pitsat ja vaatasime poistega Brasiilia-Itaalia m2ngu! meie r66muks ja kohalike kurbuseks v6itis Brasiilia lausa kolme punktiga! Aus m2ng oli! Siis aga, kui meie hostid kurbusest ebaloomulikult vara magama l2ksid, tegime seda ka meie (peale v2ikest laevade pommitamise m2ngu muidugi!)
J2rgmisel hommikul 2rkasime me ebaloomulikult vara - umbes kaheksa ajal! Nimelt oli meil plaanis minna fantastilisse Como linnakesse! Seda me ka tegime! Rongis oli ikka jube palju erinevaid rahvuseid - ameeriklasi, britte, taiwanlasi, Sveitslasi ja seda k6ike meist yhe sammu kaugusel! Mis kaugemal toimus.. seda ei oska isegi ette kujutada! Igal juhul siis uurisime veidike seda P2rnu sarnast linnakest! See oli selline m2gedevaheline linnake, milles keskel oli vallatu j2rv kus ujuda ei saanud! Siis s6itsime veel funicoleuriga (oli vist mdiagi sellist) selline rongi moodi asi! meiega s6itsid ykes veel kamp kreeklasi - nad on veel hullemad kui itaallased! Tagasi tulime seal muidu ka! Siis veel tsillisime veidi linnakeses ja l6puks tulime tagasi Milanosse! Kohe saime ka kokku Fabioge kes viis meid Itaalia parimat j22tist s66ma! ja ma ei tee nalja! p2riselt ka!! see oli lausa maaailma parim j22tis! Jube hea! Siis tulime koju, s6ime kirss-tomateid ja veel mingit juustu ning mina s6in ka veidike pastat! Nyyd olen ma juba p2ris v2sinud! Meeri siin k6rval r22gib Fabioga vist Rooma linnast ja sealsest kunstist.. paar tuttavat nime on minugi jaoks tulnud!.. huvitav kas Meerile ikka meeldib see.. njaa.. eks ta homme ylteb! Aga muideks homme l6ppeb meie Itaalia seiklus! Juba pool yheksa v2ljub meie lennuk Varssavisse, kus ootab meid juba meie uus host Mariusz, eks tundub ka h2sti tore.. nagu nad k6ik! Seal veedame me head neli p2eva ja siis tuleme tagasi maarjamaale ja v22rtustame k6ike palju rohkem! ahh.. mis seal ikka, see on juba selline reisi l6petamise jutt, aga meie reis pole veel yldse l6ppenud.. ;)
Aga tahaks magada.. kogu aeg.. :D
Annely-Pannely!

No comments:

Post a Comment